Hagymán pirított virslikarikák
Főzelékek mellé - legfőképp krumplifőzelék feltétjeként - az esetek nagy százalékában virslit sütök. Irdaltam már így is, úgy is, volt már frankfurti is, debreceni is, de nem volt már izgalmas. Egy apró változatosság azonnal feldobta a mára szokásossá, kissé unalmassá vált sült virslit.
Hozzávalók 2 főre:
6 db virsli
1 nagy fej vöröshagyma
1 ek. étolaj
1 csipet őrölt bors
1 csipet só
A vöröshagymát meghámozom, megmosom, apróra vágom.
A virsliket felkarikázom.
Egy serpenyőben felhevítem az olajat,
amin a hagymát dinsztelni kezdem.
2-3 perc elteltével hozzáadom a virslikarikákat. Sózom, borsozom, és jó alaposan lepirítom.
Hozzávalók 2 főre:
6 db virsli
1 nagy fej vöröshagyma
1 ek. étolaj
1 csipet őrölt bors
1 csipet só
A vöröshagymát meghámozom, megmosom, apróra vágom.
A virsliket felkarikázom.
Egy serpenyőben felhevítem az olajat,
amin a hagymát dinsztelni kezdem.
2-3 perc elteltével hozzáadom a virslikarikákat. Sózom, borsozom, és jó alaposan lepirítom.
Bármilyen főzelék mellé kiválóan passzol.