Kolbászkrém
Az úúúgy volt... 😄, hogy megkívántuk a kolbászt. Vettünk is egy párat, aminek az íze kitűnő volt, viszont elég nagy és sok zsírgolyó volt benne, amik rengeteget rontottak az élményen; én konkrétan nem tudtam így megenni.
Vesztenivalóm nem volt, ezért ledaráltam, ízesítettem, hozzáadtam ezt-azt, és végül egy baromi jó kis szendvicskrém jött létre 😊.
Meg is mutatom Nektek, hogyan:
Hozzávalók:
250 g füstölt kolbász
100 g puha vaj (akár ehelyett is lehet vajkrémet használni)
100-150 g natúr vajkrém
1 tk. mustár
1-2 csipet só
1 mk. vegeta (elhagyható)
1-2 csipet őrölt bors
A kolbász bőrét eltávolítom, felkarikázom.
A puha vajjal, mustárral és vajkrémmel aprítógépben pépesítem. Egyszerre nem teszek sok alapanyagot a gépbe, inkább 2-3 körre osztom a műveletet.
A masszához hozzáadom a fűszereket,
majd még robotgéppel is alaposan átkeverem, hogy igazán krémes legyen az állaga.
Vesztenivalóm nem volt, ezért ledaráltam, ízesítettem, hozzáadtam ezt-azt, és végül egy baromi jó kis szendvicskrém jött létre 😊.
Meg is mutatom Nektek, hogyan:
Hozzávalók:
250 g füstölt kolbász
100 g puha vaj (akár ehelyett is lehet vajkrémet használni)
100-150 g natúr vajkrém
1 tk. mustár
1-2 csipet só
1 mk. vegeta (elhagyható)
1-2 csipet őrölt bors
A kolbász bőrét eltávolítom, felkarikázom.
A puha vajjal, mustárral és vajkrémmel aprítógépben pépesítem. Egyszerre nem teszek sok alapanyagot a gépbe, inkább 2-3 körre osztom a műveletet.
A masszához hozzáadom a fűszereket,
majd még robotgéppel is alaposan átkeverem, hogy igazán krémes legyen az állaga.
Paprikával, paradicsommal, puha kenyérrel fogyasztva elképesztően remek élményben lehet részünk.